Vienkāršs ceļvedis, kā neatgriezeniski izdzēst TikTok kontu

Uzziniet Savu Eņģeļa Numuru

  Kā izdzēst TikTok kontu

Ja vēlaties atpūsties no savas TikTok pasaules, jums ir daudz citu iespēju, nevis TikTok konta dzēšana. Piemēram, neļaut citiem lietotājiem jūs atrast vai dzēst TikTok lietotni no jūsu mobilā tālruņa, kontrolēt, kas var sūtīt jums ziņas un publicēt komentārus par jūsu videoklipiem. Ja nē, varat īslaicīgi deaktivizēt savu TikTok kontu kādu brīdi. Tomēr, ja vēlaties neatgriezeniski izdzēsiet TikTok kontu šeit ir ceļvedis, kuru meklējat.



Dzēšot TikTok kontu, tiks neatgriezeniski izdzēsti visi jūsu konta dati, un jums nebūs iespējas atgriezties savā kontā.

Satura rādītājs

Kā izdzēst TikTok kontu?

Tikai pirms neilga laika lietotājiem bija jāsazinās ar TikTok klientu atbalstu, lai izdzēstu savu TikTok kontu. Tomēr nesenais atjauninājums ir padarījis šo uzdevumu daudz ātrāku, jo lietotājs var izdzēst savu TikTok kontu, tikai pieskaroties pogai.

ko nozīmē sapņot par utīm

Tomēr, lai izdzēstu TikTok kontu, vispirms ir jāpievieno tālruņa numurs, jo lietotne nosūtīs apstiprinājumu uz jūsu reģistrēto tālruņa numuru. Lūk, kā varat pievienot tālruņa numuru TikTok, lai verificētu savu kontu.

Ja esat jau pievienojis savu tālruņa numuru pakalpojumam TikTok, varat izlaist šo darbību.

Tālruņa numura pievienošana TikTok

  1. Palaist uz Tiktok lietotne savā viedtālrunī.
  2. Tad krāns uz profila ikonas ' Es ikona ”, jūsu TikTok plūsmu apakšējā labajā stūrī. Ja esat atteicies, vispirms piesakieties savā kontā.
      Trīs vertikāli punkti - TikTok
  3. Tagad no jūsu profila krāns uz trīs vertikāli punkti , kas atrodas ekrāna augšējā labajā stūrī. Tad krāns ieslēgts Pārvaldīt manu kontu cilnē Konta iestatījumi.
      Mange manu kontu - Tiktok
  4. Tagad atrodiet ' Telefona numurs ” opciju no lapas Pārvaldīt manu kontu un krāns uz tā.
      Tālruņa numurs - TikTok
  5. Visbeidzot, ievietot jūsu telefona numurs teksta laukā un pārbaudīt jūsu tālruņa numurs ar OTP kodu (vienreizējo paroli), ko lietotne jums nosūta jūsu tālruņa numurā.
    Lasi arī: Kā atiestatīt TikTok konta paroli
      Ievadiet tālruņa numuru

Solis TikTok konta dzēšanai

Kā noņemt TikTok izlasi Kā noņemt TikTok izlasi

Tagad, kad savam kontam esat pievienojis verificētu tālruņa numuru, sāksim dzēst jūsu TikTok kontu.

  1. Palaist jūsu TikTok lietojumprogramma un krāns uz profila ikona no ekrāna apakšas.
  2. No jūsu profila lapas krāns uz trīs vertikāli punkti lai atvērtu slēptās izvēlnes.
  3. Tagad atlasiet Pārvaldīt manu kontu sadaļā Konti izvēlnē Iestatījumi pieskarieties.
  4. Tagad atrodiet Dzēst konta saiti lapā un krāns uz tā.
      Dzēst kontu
  5. Tālāk jums būs nepieciešams pārbaudīt jūsu telefona numurs konta dzēšanas lapas tekstlodziņā Verifikācijas kods pievienojot tālrunī saņemto OPT kodu.
  6. Visbeidzot, krāns uz Turpināt pogu, lai pabeigtu TikTok konta dzēšanas procesu.

Piezīme: TikTok konta dzēšanas gadījumā kontu nevarēs atgūt. Un informācija, kas nav saglabāta jūsu kontā, piemēram, komentāri videoklipā, paliks redzama citiem TikTok platformas lietotājiem pat pēc konta dzēšanas. Tāpēc padomājiet divreiz, pirms dzēšat savu TikTok kontu.

pēdas apakšdaļa niez nozīmē

Alternatīvas TikTok konta dzēšanai

Ja nevēlaties zaudēt savus fanus, saturu vietnē TikTok, neizdzēsiet savu TikTok kontu. Ja īslaicīgi pārtraucat TikTok darbību, varat izvēlēties alternatīvas TikTok konta dzēšanai. Tas ir tāpēc, ka video koplietošanas platforma piedāvā dažas uzlabotas opcijas, kas ļaus jums saglabāt savu kontu, vienlaikus paliekot platformā pilnīgi neredzamam. Tāpēc jums nav jāizdzēš savs TikTok konts.

Šeit ir dažas no alternatīvām TikTok konta dzēšanai:

Iestatiet savu kontu kā privātu

Kad jūs izveidot TikTok kontu , tas pēc noklusējuma ir publisks. Tomēr varat to izmantot privātajā režīmā, iestatījumos pārslēdzot dažas privātuma funkcijas. Kad pārslēdzaties uz privāto režīmu, lietotne ļauj kontrolēt, kas var nosūtīt jūsu pieprasījumu, kas var redzēt jūsu saturu vai komentēt jūsu saturu.

Lūk, kā jūs varat iestatīt savu TikTok kontu kā privātu: Sadaļā Tiktok Feed > jūsu profils > iestatījumi > Konfidencialitāte un drošība > pārslēdzieties uz Privāts konts.

Vispirms atveriet savu TikTok kontu un ekrāna apakšējā labajā stūrī pieskarieties ikonai Es. Pēc tam savā profilā pieskarieties trim vertikālajiem punktiem, kas atrodas ekrāna augšējā labajā stūrī. Pēc tam iestatījumu sarakstā pieskarieties vienumam Privātums un drošība. Lapā Privātums un drošība pārslēdzieties uz Privāts konts.
  Privāts konts

Neļaujiet citiem lietotājiem atrast jūs

Ja atspējojat opciju Atļaut citiem mani atrast, jūs neļaujat lietotājiem jūs atrast. Īsāk sakot, jūs neizdomāsit ieteiktos lietotājus sekot lapai TikTok.

dzīvsudraba trigona venusa sinastrija

Tātad, lai neļautu citiem lietotājiem jūs atrast, varat rīkoties šādi: Sadaļā Tiktok Feed > jūsu profils > iestatījumi > Konfidencialitāte un drošība > izslēdziet Ļaut citiem mani atrast.

Varat mainīt iestatījumu atpakaļ jebkurā laikā, kad izlemjat, ka vēlaties tikt iekļauts sekotāju ieteikumos.

Kontrolējiet lietotāju iesaistīšanos

TikTok varat ierobežot to cilvēku skaitu, kuri var ar jums sazināties. Varat filtrēt dažus drošības līdzekļus, piemēram: kurš var publicēt komentārus, kas var nosūtīt man ziņojumu, kurš var reaģēt uz maniem videoklipiem, kurš var veidot duetu. Varat iestatīt visus iestatījumus uz Tikai draugi, ja nevēlaties saņemt ziņojumu no citiem TikTok lietotājiem, kurus nepazīstat. Vai arī varat pārslēgt drošības opciju uz Izslēgts, lai pārtrauktu lietotāja iesaistīšanos.

Sadaļā Tiktok Feed > jūsu profils > iestatījumi > Konfidencialitāte un drošība > Drošība

Kad esat izdzēsis savu TikTok kontu:

  1. Jūs zaudēsiet visus savus datus, fanus, komentārus, saturu.
  2. Jūs vairs nevarēsit pieteikties savā TikTok no konta, kuru tikko izdzēsāt.
  3. Ja izmantojāt premium pakalpojumu, jūs nesaņemsiet atmaksu par iegādātajām precēm.
  4. Ziņojumi, ko atstājāt citu personu saturā, tērzēšanas sarunās, joprojām būs redzami citiem.

Kā izdzēst kāda cita TikTok kontu?

Man žēl jāsaka, ka jūs to nevarēsit dzēst kāda cita TikTok kontu . TikTok neļauj piekļūt citu personu kontiem bez viņu lietotājvārda un paroles. Vislabāk būtu, ja jums būtu viņu lietotājvārds un parole; tikai tad jūs varētu izdzēst viņu TikTok kontu. Tomēr ir risinājums, ja vēlaties, lai viņu konts tiktu noņemts no TikTok. Lai to izdarītu, varat izmantot TikTok funkciju, ko sauc Ziņot . Ziņojot par lietotāju, jums ir jābūt a spēcīgs vai uzticams iemesls , un jums būs nepieciešama palīdzība 10 citi TikTok lietotāji . Lai uzzinātu, kā noņemt citas personas TikTok kontu, veiciet tālāk norādītās darbības.

saule vēzī mēness dvīņos

Ziņot par kādu citu TikTok kontu 2021

  1. Atveriet lietotni TikTok.
  2. Noklikšķiniet uz Atklājiet Ar ' Palielināmais stikls ‘ ikona.
  3. Pēc tam noklikšķiniet uz meklēšanas lodziņš un ievadiet lietotājvārds, par kuru vēlaties ziņot.
  4. Tagad noklikšķiniet uz lietotājvārds no meklēšanas saraksta un atvērts viņu profils.
  5. Kad esat atvēris viņu profilu, noklikšķiniet uz Trīs vertikāli punkti no viņu profila.
  6. Ekrānā tiks parādīts uznirstošais lodziņš.
  7. Tagad noklikšķiniet uz Ziņot pogu ar ' Karogs ‘ ikona.
  8. Pēc tam izvēlieties iemeslu , varat arī pieskarties Cits lai sniegtu pamatotu iemeslu un pievienotu attēlus.
  9. Visbeidzot noklikšķiniet uz Iesniegt pogu.

Iepriekš minētā darbība ir veids, kā ziņot par citas personas kontu. Tāpat jūs lūdzat savam draugam un citiem lietotājiem ziņot par šo kontu līdzīgi, lai izdzēstu kāda cita TikTok kontu no TikTok.

Secinājums

Iepriekš sniegtā informācija ir detalizēts ceļvedis par TikTok konta dzēšanu un alternatīvu konta dzēšanai. Ja nevēlaties dzēst datus, jūs varat dzēst visus savus datus un virzīties uz priekšu vai meklēt alternatīvas konta dzēšanai.

Vai šis raksts bija noderīgs? Ja jums ir kādi jautājumi par tēmu, paziņojiet man komentāru sadaļā un vēlaties uzzināt vairāk padomu par TikTok, pēc tam apmeklējiet mūsu oficiālo vietni Tiešsaistes palīdzības rokasgrāmata .

Paldies.

Uzziniet Savu Eņģeļa Numuru