Kā neļaut Tiktok ieteikt savu kontu, kad kopīgojat saites
Uzziniet Savu Eņģeļa Numuru

Dažreiz Tiktok izmantošana un skatītāju bāzes palielināšana var būt diezgan jautrs uzdevums. Tomēr ne visi vēlas palielināt savu sekotāju vai skatītāju bāzi, pamatojoties uz savu Tiktok un Tiktok profilu. Turklāt, iespējams, vēlēsities izveidot vienkāršas koplietošanas attiecības vietnē Tiktok, un tas arī viss. Tātad, ja esat neapmierināts ar Tiktok funkciju, kas iesaka jūsu profilu lietotājam, ar kuru kopīgojat Tiktok video saiti, tālāk ir norādīts, kā neļaut Tiktok ieteikt jūsu kontu, kad kopīgojat saites.
Varat tieši nodrošināt, ka Tiktok neiesaka jūsu kontu, kad kopīgojat saites no konfidencialitātes iestatījumiem. Dodieties uz Tiktok> Atvērt profilu> Atveriet iestatījumus un konfidencialitāti> Piekļuve konfidencialitātei> Pieskarieties Ieteikt savu kontu citiem> Izslēdziet personas, kas atver vai sūta jums saites.
Satura rādītājs
Kāpēc jums vajadzētu atļaut citiem koplietot Tiktok kontu ieteikumus
Jūs, iespējams, nevēlaties, lai citi redzētu jūsu kontu, kad to iesaka Tiktok. Tomēr dažiem Tiktok lietotājiem šai funkcijai var būt daudz priekšrocību. Ja esat lietotājs, kurš vēlas saņemt vairāk atzīmju Patīk un skatījumu pakalpojumā Tiktok, tas varētu būt jums. Tomēr šeit ir saraksts ar iespējamiem labvēlīgiem iemesliem, kāpēc ir laba ideja atļaut Tiktok iespēju koplietot jūsu kontu ar citiem.
- Jums ir iespēja iegūt lielāku skatītāju bāzi, kad jūsu profils tiek ieteikts citiem lietotājiem.
- Jūs varat iegūt vairāk atzīmju Patīk un skatījumu savos Tiktok videoklipos, ja tie ir publiski pieejami.
- Vēl viens veids, kā iegūt lielāku popularitāti, ir iespēja iegūt savus Tiktok videoklipus Tiktok lapā Jums. Tas ir vienlīdz izdevīgi lietotājiem, lai palielinātu savu auditorijas bāzi.
Kā neļaut Tiktok ieteikt savu kontu, kad kopīgojat saites
Tātad, ja esat pārliecināts, ka vēlaties neļaut Tiktok ieteikt jūsu kontu, kad kopīgojat saites, vienmēr ir pieejama iespēja atspējot šo funkciju. Turklāt darbības ir diezgan vienkāršas un vienādas gan Android ierīcei, gan iOS ierīcei. Tātad jebkurā gadījumā veiciet tālāk norādītās darbības.
1. darbība: ierīcē atveriet lietotni Tiktok
Vispirms savā ierīcē palaidiet lietotni Tiktok, pieskaroties tai. Pēc tam varat pieteikties savā TikTok kontā, izmantojot savus pieteikšanās akreditācijas datus.
Bībelē 23. numurs
2. darbība: dodieties uz savu Tiktok profilu
TikTok ziņojumu dzēšana TikTok ziņojumu dzēšanaSākuma ekrānā pieskarieties profila ikonai ekrāna apakšējā labajā stūrī, lai piekļūtu savam profilam Tiktok.
3. darbība: pieskarieties ikonai Trīs līnijas
Savā profilā pieskarieties trīs līniju hamburgera ikonai ekrāna augšējā labajā stūrī.
4. darbība. Izvēlieties Iestatījumi un konfidencialitāte
Ekrāna apakšdaļā esošajā uznirstošajā logā izvēlieties iestatījumus un konfidencialitātes opciju, lai piekļūtu iestatījumiem un konfidencialitātes lapai pakalpojumā Tiktok.
5. darbība: pārejiet uz konfidencialitāti
Parādītajā sarakstā izvēlieties konfidencialitātes opciju, lai piekļūtu saviem konfidencialitātes iestatījumiem.
6. darbība: izvēlieties opciju “Ieteikt savu kontu citiem”
No turienes izvēlieties opciju Ieteikt savu kontu citiem, un jūs saņemsiet sarakstu ar citām opcijām, kuras opcijas vēlaties paturēt ieslēgtas vai izslēgtas.
7. darbība: atspējojiet opciju “Cilvēki, kuri atver vai sūta jums saites”
Pēc tam pārslēdziet opciju “cilvēki, kas atver vai sūta jums saites”. Tas nodrošina, ka ikviens, kuram nosūtāt saiti, nevarēs redzēt jūsu lietotājvārdu vai piekļūt jūsu profilam, izmantojot Tiktok saiti, kuru kopīgojat ar viņiem.
Kā neļaut Tiktok citiem ieteikt jūsu kontu
Ja arī jūs kaitina tas, kā Tiktok iesaka jūsu kontu citiem, tad arī jūs varat neļaujiet Tiktok ieteikt jūsu kontu citiem lietotājiem . Lai to izdarītu, veiciet tālāk norādītās darbības.
1. darbība. Ierīcē palaidiet lietotni TikTok
Vispirms savā ierīcē palaidiet lietotni Tiktok, pieskaroties tai. Pēc tam varat pieteikties savā TikTok kontā, izmantojot savus pieteikšanās akreditācijas datus.
2. darbība: dodieties uz profila lapu
Un dodieties uz savu profila lapu, pieskaroties ikonai “Es” sākuma ekrāna apakšējā labajā stūrī.
3. darbība: noklikšķiniet uz izvēlnes Trīs punkti
Pēc tam savā Tiktok lietotnē profila lapas augšējā labajā stūrī varat noklikšķināt uz hamburgera ikonas.
4. darbība: atlasiet “Iestatījumi un konfidencialitāte”
Pēc “Iestatījumi un privātums” atlasīšanas varat pieskarties opcijai “Konfidencialitāte”.
5. darbība. Atspējojiet funkciju Ieteikt savu kontu citiem
Sadaļā “Atklājamība” varat izvēlēties “Ieteikt savu kontu citiem”.
6. darbība: izslēdziet Ieteikt savu kontu citiem
Pēc tam varat izslēgt opcijas, lai ieteiktu savu kontu citiem. No visām opcijām izvēlieties tās, kuras vēlaties izslēgt. Ja nē, varat atstāt šīs iespējas, un Tiktok joprojām ieteiks jūsu kontu citiem.
Funkcijas saskaņā ar Tiktok konfidencialitātes iestatījumu
Vietnē Tiktok ir vairāki konfidencialitātes iestatījumi, kurus varat pārbaudīt, lai saglabātu savu privātumu Tiktok. Varat pārbaudīt privātuma iestatījumus zemāk esošajā sarakstā un sekot saitei, lai noskaidrotu darbības, lai uzturētu šos konfidencialitātes iestatījumus.
- Ģimenes savienošana pārī
- Digitālā labklājība
- Padariet savu Tiktok kontu privātu
- Pārvaldiet komentārus savos Tiktok videoklipos
- Filtrējiet komentārus savos Tiktok videoklipos/tiešraidē
- Izvēlieties lietotājus, kuri var nosūtīt jums DM vietnē Tiktok
- Ziņojiet par visām problēmām, ar kurām saskaraties lietotnē Tiktok
Uzturiet konta labklājību vietnē Tiktok
Viens no labākajiem veidiem, kā nodrošināt, ka jūsu Tiktok pieredze ir droša un laba, ir uzturēt konta labklājību vietnē Tiktok. Veicot digitālās labklājības darbības, jūs ietaupīsit ekrāna laiku, ko pavadāt, visu dienu tikai izmantojot Tiktok. Tātad, ja vēlaties izmēģināt šo funkciju, sekojiet rakstu par digitālās labklājības nodrošināšanu vietnē Tiktok soli pa solim Tiktok drošības procesam.
Kā mainīt koplietošanas iestatījumus vietnē Tiktok
Ja vēlaties mainīt Tiktok koplietošanas iestatījumus, arī tas ir iespējams. Galvenais, kas jāatceras, ir tas, ka varat veikt izmaiņas video koplietošanas iestatījumos savā Tiktok kontā, neskatoties uz to, ka jūsu konts vispirms ir publisks. Lai to izdarītu, veiciet tālāk norādītās darbības attiecīgi savā iOS vai Android ierīcē.
Ja vēlaties mainīt jau esoša videoklipa video iestatījumus, izvēlieties tālāk norādītās darbības.
1. darbība: atveriet video profilā
Vispirms atveriet lietotni Tiktok un ekrāna apakšējā labajā stūrī dodieties uz savu profilu. Pēc tam savā profilā varat atvērt videoklipu, kura kopīgošanas iestatījumus vēlaties mainīt.
2. darbība: pieskarieties trīs punktu ikonai
Kad videoklips tiek atskaņots, ekrāna labajā pusē pieskarieties trīs punktu ikonai.
3. darbība: dodieties uz sadaļu Privātums
Pēc tam varat pāriet uz tā videoklipa konfidencialitātes iestatījumiem, kurā vēlaties iestatīt izmaiņas.
4. darbība. Kas var skatīties šo videoklipu
Visbeidzot izvēlieties opciju ar “kas var skatīt šo videoklipu”.
5. darbība. Pārvaldiet video iestatījumus
Kad esat nokļuvis jaunajā cilnē, pieskarieties dažādām izmaiņām, kas jāveic, lai pārvaldītu konkrētā videoklipa konfidencialitātes iestatījumus, pat ja jums ir publisks Tiktok konts.
bieži uzdotie jautājumi
Šeit ir daži bieži uzdotie jautājumi par to, kā neļaut Tiktok ieteikt jūsu kontu, kad kopīgojat saites ar citiem lietotājiem.
Kur ir Tiktok koplietošanas poga
Ja esat Tiktok lietotājs un mēģināt koplietot saturu savā kontā, iespējams, meklējat kopīgošanas pogu. Tomēr kopīgošanas poga ar labās puses bultiņu ir redzama tikai tad, kad mēģināt kopīgot kāda cita videoklipa saturu vietnē Tiktok. Lai izveidotu savu videoklipu, jums ir jāatver trīs punktu ikona vietā, kur atrodas kopīgošanas poga. Tur jūs redzēsit iespēju koplietot sava Tiktok konta saturu citiem lietotājiem, izmantojot saiti, kā arī tiešo kopīgošanu.
Nejauši kopīgots A Tiktok
Diemžēl jūs nevarat atsaukt ziņojumu savos Tiktok tiešajos ziņojumos. Šis vaicājums ir uzdots neskaitāmas reizes, un diemžēl, ja izdzēšat ziņojumu, tas tiek dzēsts tikai jūsu teksta pusē, nevis citai personai, tāpēc tas nav tā vērts.
Secinājums
Visbeidzot, jūs varat viegli neļaut Tiktok ieteikt savu kontu, kad kopīgojat saites, pārliecinoties, ka iestatījumi ir pareizi. Turklāt jūs varat arī atspējot Tiktok iespēju koplietot jūsu kontu ar citiem lietotājiem lietotnē Tiktok.
jupiters 2. mājā
Uzziniet Savu Eņģeļa Numuru
Populāri Jautājumi
- Kā izveidot zaļā ekrāna duetu vietnē TikTok?
- Dienvidu mezgls Zivīs
- 316 Eņģeļa skaitlis - nozīme un simbolika
- Urāns 8. namā
- IQ 134 - Rezultātu nozīme
- Kalns - sapņu nozīme un simbolika
- 22+ labākie Snapchat filtri dzīvnieku sejām
- Kā es varu redzēt savus aktīvākos sekotājus vietnē Instagram?
- Kā kopīgot YouTube videoklipu pakalpojumā Instagram 2022
- Kā izveidot savu pirmo Igtv vietnē Instagram